Enquesta opinió ciutadana sobre sobre canvi de noms borbònics 2016

La setmana del 30 de maig al 4 de juny de 2016 s’ha recollit l’opinió dels veïns i veïnes dels carrers d’Isabel II i Alfons XII respecte la possibilitat de canviar el nom d’aquests dos carrers per ser noms borbònics. 

Davant la proposta de canvi de nom dels carrers Isabel II i Alfons XII, la Comissió del Nomenclàtor va estimar que era un tema en el que calia copsar la opinió de la ciutadania afectada. El Govern municipal va acordar la realització d’una enquesta d’opinió ciutadana en relació al canvi de nom dels carrers Isabel II i Alfons XII. Donat el procés de revisió de noms i símbols que viu el país, i alhora de les implicacions que té per als veïns i veïnes un canvi de nom del carrer on viuen, 

Un 89,1% dels ciutadans amb dret a vot (majors de 18 anys, empadronats en aquests dos carrers) han participat en l’enquesta d’opinió per tal de valorar un possible canvi de nom del carrer. 

Un cop fet el recompte de les seves opinions, s’han comptabilitzat un total de 2 butlletes pel SI i 72 pel NO. La vinculació de la consulta estava subjecte a que votessin el 75% de la ciutadania amb dret a vot.

L’opinió expressada pels veïns i veïnes d’aquests dos carrers ha estat, en un 97,2%, a favor de mantenir el nom actual d’aquests dos carrers.

Ajuntament de Palafrugell

Calella, Llafranc, Llofriu, Tamariu

Carrer Cervantes, 16 · 17200 Palafrugell
972 613 100 ·  ajuntament@palafrugell.cat
P1712400I

Mapa d'ubicació de l'Ajuntament de Palafrugell

No heu trobat el que buscàveu?

Ajuntament de Palafrugell
Institut de Promociò Econòmica de Palafrugell
Museu del Suro de Palafrugell
Consorci per a la gestió dels edificis del Centre Fraternal i del Cercle Mercantil
Fundació Palafrugell Gent Gran
Unió Europea FEDER
Diputació de Girona
Segell Premi Administració Oberta 2018
Segell Premi Administració Oberta 2017
Segell Infoparticipa 2014
Llicència Creative Commons