Quota estiu 2021 persones abonades

Els propers mesos de juliol, agost i setembre s’ha previst la renovació de la coberta de la Piscina Municipal, obra que representa una millora significativa de la instal•lació i que implicarà que la zona de bany estigui tancada  al públic durant aquests mesos.

La resta de serveis continuaran en funcionament amb el seu horari habitual d’estiu: sala de musculació, sala de ciclo-indoor i vestidors, així com l’Estadi i les pistes de pàdel. 

Les  persones abonades que comuniquin que no volen utilitzar els serveis complementaris ni participar a les activitats del Pack Fitness durant els mesos d’estiu, podran donar-se de baixa sense cost per aquest trimestre i l’abonament es reactivarà automàticament el mes d’octubre. 

En cas de continuar fent ús del serveis o activitats esmentades s’aplicarà una quota reduïda del 50% durant els mesos d’estiu, passant a quota normal a partir d’octubre.

Es podrà sol•licitar la renúncia a la quota d’estiu (juliol, agost,setembre) presencialment o per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) del 7 de juny al 7 de juliol de 2021. Fora d’aquest període no s’acceptarà cap sol•licitud de baixa.

Agraïm  la vostra comprensió i  suport 

Salut i Esport!

Escriure un comentari

Códi de seguretat
Actualitzar